De Confed Cup: De vuvuzela-cup

Het gespreksonderwerp van de Confederations Cup in Zuid-Afrika? Inderdaad: de vuvuzela. Televisiekijkers worden gek van het monotone geluid van de plastic hoorn en ook diverse toeschouwers op de tribunes doen uit voorzorg oordopjes in. En er zijn al de nodige mensen die zich zorgen maken over het WK van volgend jaar, dat zoals bekend ook Zuid-Afrika wordt gehouden. “De vuvuzela is nu eerst een probleem van de televisiemaatschappijen en niet van de FIFA”, reageerde FIFA-preses Sepp Blatter vandaag tijdens de persconferentie. Tsja… maar als de kijkers niet kijken, is ook de FIFA een verliezer…

5 reacties op “De Confed Cup: De vuvuzela-cup

 1. guus

  KANKER IRRITANT KK GELUID VRIEND

    /   Beantwoorden  / 
 2. lanny

  Ik vind dat die vervelende toeters verboden moeten worden en dan kan Mr Blatter wel zeggen dat de tv dit probleem op moet lossen maar begrijpt hij wel dat we ook voetbal willen kijken voor de sfeer en de reacties van de supporters in het stadion die door dit geloei 95 min. lang er dus totaal niet is.
  Maar ik ga het volgen, en als het dus niet verboden wordt dan volgend jaar voor mij geen WK kijken !

    /   Beantwoorden  / 
 3. lanny

  misschien dat iemand mij kan vertellen waar ik een officiele klacht in kan dienen tegen die vuvuzelatoeter? alvast bedankt!

    /   Beantwoorden  / 
 4. martine

  het is net of er een bijenkorf is losgelaten. Jammer dan voor het voetbal, dit irriteert ons zo, dat we hem (alweer) uitzetten. En dat lijkt me uiteindelijk otch ook een probleem van de FIFA want als er niemand meer kijkt, komen er per slot ook geen inkomsten meer van sponsoren. dusse… bannen die hap!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. zegikgewoonniert

  wat een klote herrie bahbahbahbahbahbahbah stel je eens voor feyenoord ajax wedstijd

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.