LIVE: WK FINALE : Nederland – Spanje (hup holland hup!)

Nog een paar uur, dan begint het. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben best wel een beetje gespannen…

Fijne avond, veel plezier en als je de wedstrijd op internet wil bekijken, kun je deze gratis stream gebruiken!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

26 reacties op “LIVE: WK FINALE : Nederland – Spanje (hup holland hup!)

 1. Sympho

  Spanje is cool heh? Die weten tenminste wat winnen is..

    /   Beantwoorden  / 
  1. da

   dan ga je toch lekker daarheen???die spanjaarden zijn debiel..doen net alsof ze getrapt worden en dan gaan ze over het veld rollen en doen alsof ze heeel veelpijn hebben.. en als holland een gele kaart krijgen dan zie je ze weer rennen over het veld…ACTEURSSSS!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Sympho

    Dat ben ik met je eens.Dat is walgelijk gedrag.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Sympho

  Ps. Fuck Holland

    /   Beantwoorden  / 
 3. jacki

  nederland verdiende niet,zij hadden de helen toernooi slecht gespeeld,je kan niet altijd geluk hebben,en dat van resultaat voetbal vind ik ook maar niks,bert van marwijk heefd zijn langste tijd gehad,hij moet maar opkrassen,robben en snijder zijn niet zo goed als bergkamp en van basten en kluiverd,en ook vind ik het heel erg dom van bert van marwijk om seedorf thuis te laten,de glans van het nederlands voetbal is er af,het is niet meer leuk om daar naar te kijken,tegen brazilié had nederland ook met geluk gewonnen,vooral de eerste helfd,brazilié verzuimde om te scoren,het was niet om aan te zien,in 1988 hadden ze ook geluk,nu gelukig niet,omdat de avontuur en de glans uit het voetbal is ben ik met voetbal gestopt,de waarheid is hard wij moeten weer dertig jaar wachten op een finale,veel te optimisties wij gaan al winnen en worden wereld kampioen,zo ga je al fout de wedstrijd in,ik haat mijn eigen volk nederland,zoals in 1994 stuurde dick advokaat ruud gulit weg,waarom waarom denk ik,hij was een lul en een zieligen figuur,als je een beetje om je volk gaf stuur je ruud gulit niet weg,dat is mijn mening,

    /   Beantwoorden  / 
 4. jacki

  nederlanders hebben geen eenheid,je moet je schamen als nederlander durf ik nooit meer naar nederlands elftal te kijken,het is of ik noem het maar crissis voetbal,bij elkaar geraapte zooitje,ze verdienen tonnen en kunnen nog niet eens voor hun vaderland spelen,mensen kopen een kaartje voor honderden euro’s en wat krijgen zij te zien nederlands crissis voetbal te zien,schandalijk,

    /   Beantwoorden  / 
 5. hafida hier

  he doe eve normaal joh ,zit die spelers niet aftezeiken.als jij daar stond had je wel anders gepiept , ze hebben hun best gedaan .en vvooral robben .en al hadden ze affelai nou binnen gehaald dan waren ze zeker wereld kampioen geworden maar ja vooooor mij zijn ze al kampioen .wees gewoon blij dat ze al zo ver zijn gekomen .love jou robben

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sympho

   Gewoon wereldkampioen? Ze ZIJN helemaal N I K S en ze hebben N I K S!!
   Een stelletje klootzakken zijn ‘t.

   .

   Had je verder nog wat?

     /   Beantwoorden  / 
   1. wesley

    ja ik had nog wat ga lekker emigreren joh als je zo over nederlanders praat ben je het niet waard om in nederland te wonen dus GA DAN LEKKER WEG

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

     Ik vind Antarctica veels te koud..

       /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  De enige taktiek van Nederland was om spelers van Spanje uit de wedstrijd te schoppen. Triest om met zulk “voetbal” zo voor de wereld voor de dag te komen. Men moest beschaamd zijn. Spanje werd daardoor de meer dan terechte winnaar!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sympho

   Spanje zijn echte winnaars. Mwhooahahahahah

     /   Beantwoorden  / 
  2. wesley

   duidelijk niet goed naar het voetballen gekeken.. triest hoor eeuwige zonde dat je het zo ziet

     /   Beantwoorden  / 
  3. dre

   tuurlijk is spanje terecht de winnaar als de scheids door een spanjaard word aangewezen en dat diezelfde scheids ook nog eens met een spaanse getrouwd is, bah vieze spanjaarden een bom erop

     /   Beantwoorden  / 
 7. da

  jullie verdienen niet om in nl te wonen..als je zo voor spanje bent emigreer je daar toch lekker heen. daaaag
  NL THA BEST!

    /   Beantwoorden  / 
 8. john

  nederland had een ordinaire wedstrijd gespeeld,de bezem in nederland,nieuwe spelers nieuwen bondscoach,inderdaad bert van marwijk moet maar eens op krassen,met dit soort voetbal schaam ik mij als nederlander,buitenlandse pers zijn ook genadeloos,en negatief over nederlands voetbal,terecht vind ik,wij zijn duitsers geworden,terwijl duitsers ons dominante spel speeld,verschrikelijk,ik verlies liever met en mooi voetbal 3-0,dan dat ik met resultaat en lelijk voetbal winnen,in spanje hadden ze al lang met witte zakdoekjes gesmeten,als je er zelf’s stond dan piep je wel anders,nee je mag wel wat verwachten zij verdienen miljoen of een paar ton en dan mag je wat verwachten vind ik,in frankrijk gooien ze met rotte bedorven vis naar de spelers als ze zo lelijk spelen,als je zo speel bij ajax of feyenoord dan vlogen de bakstenen door de bestuurs kamer,dit verdiend nederland ook vind ik,maar dan bij de knvb in zeist,niet dat ik daar in staat ben,ik verwerk het verlies wel op een positieven marnier,er zijn hooligans die wel zo reageren,nederland word voorschut gezet,door een steletje eikels,ik ga niet naar amsterdam naar de huldeging,schaamte voor het nederlandse volk,ik schaam ij erg diep,en blatter vind ik ook maar een sukkel,hij schuif elke verandwoordelijkheid af,terwijl hij ook fouten maakt,voetbal was lelijk en niet om aan te zien,je weet dat spanjaarden goed theater kunnen spelen,als je wijst gaan ze liggen je weet het waarom laten ze uit de wedstrijd halen,er zal wat meer uit de vlanken moeten gespeeld worden,van persie komt nooit tot zijn recht,het ligt aan de marnier van spelen,en niet aan van persie,

    /   Beantwoorden  / 
 9. wesley

  als je goed naar het wk hebt gekeken heeft nederland het duidelijk beter gedaan dan spanje. je kunt beter iedere wedstrijd duidelijk winnen dan maar met 1-0.. en ookal heeft nederland niet alles even netjes gedaan, sommige kaarten had de scheidsrechter niet mogen trekken. en de grote kans van robben waarbij poyol eigenlijk een dikke gele kaart had moeten krijgen dat vond ik vies spel verder heeft nederland het niet slecht gedaan en moet ik helaas de waarheid onder ogen komen dat spanje gewonnen heeft met een goal die eigenlijk buitenspel was (duidelijk!!) dus als iemand hier over geluk wil spreken heeft spanje duidelijk te veel geluk gehad. de wedstrijd had eigenlijk bepaald moeten worden met penalties en dan had je gezien dat de beste keeper van de wereld (van stekelenburg) het prima had gedaan en dan hadden de spanjaarden lekker zand mogen happen!!

  Dus al met al de gene die vonden dat spanje terecht wereldkampioen zijn moeten daar lekker gaan wonen want NEDERLAND gaat BOVEN ALLES!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   als,dan…als,dan…
   na 30′ moest Nederland reeds met 9 spelers op het veld gestaan hebben…over als,dan gesproken…

     /   Beantwoorden  / 
 10. joop

  spanje heeft beter gespeeld en verdiend gewonnen, klaar uit

    /   Beantwoorden  / 
 11. joop

  gezeik altijd

    /   Beantwoorden  / 
 12. john

  weet je wat snijhder en roben verdiend en kuit,2000 keer stok en zweep slagen,met hun lelijken voetbal,verkra

    /   Beantwoorden  / 
 13. FRALLA DE SPANJOL

  WEET JE WAT HET NEDERLANDSE VOETBAL VERDIEND 2000 KEER ZWEEP EN STOK SLAGEN,EN EEN ELECKRA SCHOK TERAPIE ALS STRAF,EEN TULP BELOON JE NIET ALS EEN TULP NIET WIL BLOEIEN,KAAS DIE BESCHIMELD IS VERKOOP JE NIET AAN EEN BELG,DOE JE DAT WEL DAN BEN JE SCHANDELIJK VOOR NEDERLAND,TENZIJ JIJ HET AAN EEN BROOD ROVER VERKOOP,EEN POOL IS EEN BROOD ROVEN,GOOI MAAR MET STROND NAAR NEDERLANDS ELFTAL,WAND BERT VAN MARWIJK IS EEN KONTZUIGER,STUK SMERIGEN MAAND VERBAND IN HUN GEZICHT SMEREN,VOOR ALS POEP NIET WERKT,GOD STUURT HOLLANDA NAAR DE HELL,VIA HET RIOOL WORD SNIJDER EN VAN DE VAART EN HEITINGA WEG GESPOELD,MET HUN HARDE SPEL IK NAMAS DA SPANJOL,DABIELAS DA MAANDVERBAND DA ONGESTELDHEIDS,DA SPANJA DA WERELDKAMPIOENA’S DEL LA DA FIFA DA SPANJE DE IMBECIELENA’S DA COSTA

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sympho

   Kan dit ff ge-delete worden blogger?
   Er zijn grenzen..

     /   Beantwoorden  / 
  2. dre

   en jij verdiend de doodstraf

     /   Beantwoorden  / 
 14. Mark

  En nog steeds die opmerkingen over zogezegd buitenspel…. Zijn jullie nu echt blind of wat? Scheids was slecht ja inderdaad : hij had immers al veel eerder 2 rode kaarten moeten geven aan Van Bommel en De Jong.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Arjan Robben

  “Geplaatst door Mark op 13 juli 2010 om 10:42

  En nog steeds die opmerkingen over zogezegd buitenspel…. Zijn jullie nu echt blind of wat? Scheids was slecht ja inderdaad : hij had immers al veel eerder 2 rode kaarten moeten geven aan Van Bommel en De Jong.”

  Mark, ga eens naar de kroeg en laat de buitenspelregel aan je uitleggen. Ik zal een tipje geven: Bal ging naar Iniesta die buitenspel stond, Van der Vaart keerde de bal echter. Intentie was om Iniesta te bereiken dus hinderlijk buitenspel, vrije trap Nederland en geen doelpunt in de rebound. Het gaat om meerdere momenten in een wedstrijd waarop je doorgaans winnaar of verliezer wordt, zoals de kansen van Robben. Gaan deze er niet in, dan kan/is één moment bepalend voor het verloop. En dan kan je dit moment gerust als bepalend bestempelen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.