Speciale WK-finale-editie van het Oranjeplein in Johannesburg

Jawel, ook vandaag is er natuurlijk weer een groot Oranjefeest in de stad van de wedstrijd. En mocht je in Johannesburg zijn, het is je makkelijk gemaakt: het plein is deze keer bij het Soccer City stadion. Je hoeft dus maar 1 locatie te zoeken om de hele dag onder de pannen te zijn!
“We hebben voor deze locatie gekozen zodat iedereen op tijd bij het stadion is, zodat niemand iets van de wedstrijd hoeft te missen”, legt Rob Polderman, secretaris van de Supportersclub Oranje, uit. Het feest barst om 14.30 uur los op het stadionterrein en is daarom alleen toegankelijk voor mensen met een finaleticket. De happening belooft nóg mooier te worden dan voorafgaande Oranjepleinen. Polderman: ,,Op dit moment zijn we bezig de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten, maar ik kan alvast verklappen dat het feest in een soort amfitheater gehouden wordt.”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

0 reacties op “Speciale WK-finale-editie van het Oranjeplein in Johannesburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.