Jammer C1000 en AH: Kinderen willen geen voetbalplaatjes meer…

Uit een peiling van het jeugdjournaal is gebleken dat een groot deel van de Nederlandse jeugd wel zo’n beetje klaar is met de voetbalplaatjes. Het jeugdjournaal zet iedere dag een stelling op de website. Maandag werd aan de jeugd gevraagd, wat ze van de voetbalplaatjes vindt. Met de stelling “voetbalplaatjes zijn saai, supermarkten moeten iets nieuws verzinnen!” waren de meeste respondenten het eens. In totaal stemden 1668 personen. 1045 kinderen waren het eens met de stelling, 623 bleken nog steeds fan van de plaatjes in de huidige vorm. Ik moet eerlijk gezegd bekennen dat ik ook de indruk heb dat het bij mijn kinderen op school minder storm loopt met de voetbalplaatjes dan de afgelopen jaren. Maar aan de andere kant: als ik bij de c1000 of de AH kom, staan er nog steeds hele hordes kinderen te wachten met de vraag of ik nog plaatjes heb. (die heb ik dan wel, maar ik zou wel gek zijn al ik ze weg zou geven – dan heb ik thuis de poppen aan het dansen…)

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Jammer C1000 en AH: Kinderen willen geen voetbalplaatjes meer…

  1. Chimène

    Ik vindt het jammr dat de plaatjes zijn gestopt .
    Mijn broertje en ik hoeven er nog maar 16 .

    groetjes Matthice & Chimène

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.