Burger King, Eredivisie en De Telegraaf…

Burger King en De Telegraaf zijn een samenwerking aangegaan met de Eredivisie. De Telegraaf is met ingang van het nieuwe seizoen mediapartner van de Eredivisie CV, eigenaar van de televisiezender Eredivisie Live. Beide partijen bereikten een akkoord tot en met 2014.

Naast De Telegraaf is ook het online platform Hyves onderdeel van het crossmediale samenwerking. Rond de start van het nieuwe voetbalseizoen op vrijdag 5 augustus trappen De Telegraaf en Eredivisie CV af met een omvangrijke gezamenlijke actie, exclusief voor alle Telegraaflezers.

Ook  Burger King heeft zich aangesloten als Official Partner van de Eredivisie CV. Op welke manier dat  zich gaat uiten weet ik nog niet, maar het is jammer dat Jhonny van de Burger King inmiddels niet meer actief is in de Eredivisie. Hij speelt, na zijn korte periode bij Feyenoord, nu in Indonesie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.