Gratis kaarten voor Arsenal-supporters

Het is niet veel meer dan een pleister tegen het bloeden, want de historische 8-2 nederlaag zullen ze er waarschijnlijk niet door vergeten, maar het is wel een aardig gebaar van Arsenal aan de supporters die afgelopen zondag getuige waren van de veegpartij. Die krijgen namelijk gratis kaarten voor een andere wedstrijd, als het hopelijk beter gaat.
Ondanks de afstraffing bij Manchester United waren de Arsenal-fans zondag positief aanwezig. De club uit Londen besloot hen daarom te belonen met gratis kaarten.’Het resultaat was uiteraard teleurstellend. De fans die daar aanwezig waren, hebben ons geweldig gesteund en dat willen we belonen’, luidt een verklaring van Arsenal op de clubwebsite. Rond de drieduizend supporters van The Gunners waren in Old Trafford getuige van de grootste nederlaag sinds 1896.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.