Origineel en stijlvol Oranje aanmoedigen in een EK-Flaghoody!

Nog twee maandjes, dan gaat in Polen en Oekraïne het Europees Kampioenschap voetbal van start. Vliegtuigen vol Nederlandse fans gaan die kant op om onze jongens aan te moedigen en natuurlijk zal ook hier in Nederland het dagelijks leven weer voor een groot deel in het teken staan van het voetbal. Compleet met feesttenten, grote schermen en …mensen die in zich doormiddel van hun kleding willen identificeren met het Nederlands Elftal. Dat dat niet altijd hoeft met een opblaasklomp of een voetbalshirt bewijst de speciale EK-versie van de Flaghoody.

Flaghoody’s zijn stoere, comfortabele capuchonvesten die opvallen door hun design: de officiële vlag van een land, provincie of stad is afgebeeld op de buitenkant van de capuchon en op de steekzakken aan de voorzijde. Er zijn uitvoeringen met vlaggen van onder andere Nederland, Brazilië, een aantal Amerikaanse staten, Friesland en Amsterdam. En er is nu dus ook een speciale EK-uitvoering,  met de kenmerkende elementen Oranje en de Hollandse leeuw. Een prima manier om te laten zien dat je het Nederlands Elftal een warm hart toedraagt.

The Original Flaghoody hooded sweaters zijn verkrijgbaar via de website www.flaghoody.com. De EK-editie kost 69,95 euro, maar met een beetje geluk kun jij er gratis eentje scoren! Speciaal voor de bezoekers van voetbal.blog.nl stelt Flaghoody namelijk een EK-hoody beschikbaar. Meedoen is simpel: ga naar Facebook, Like Flaghoody, schrijf je in voor de mailinglisten maak kans op zo’n sweater, waarin jij alle duels van Oranje in stijl kunt bekijken, thuis, in de kroeg of in het stadion!

 

Schrijf je nu in en win!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

4 reacties op “Origineel en stijlvol Oranje aanmoedigen in een EK-Flaghoody!

 1. Renzo

  Vet man! ga ik meteen aanschaffen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peter

  Ziet er goed uit! Misschien haal ik hem ook wel!

    /   Beantwoorden  / 
 3. inge

  met deze flaghoody kan je de straat opgaan om te vieren dat we winnen. Een positieve kijk en support van onze club dan gaat het EK voor ons niet stuk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.