Howard Webb… Dat die man nog mag fluiten!

Het was bij vlagen weer niet best, wat de Engelse arbiter liet zien, bij de Champions League-wedstrijd Bayern Munchen – Real Madrid.

Webb gaf aanvankelijk geen kaarten, ging regelmatig het gesprek aan met de spelers en verzuimde in de tweede helft een paar keer de rode kaart te trekken voor onder andere Sergio Ramos en Marcelo.

Waar we de naam Howard Webb nog vooral van kennen? Inderdaad…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

4 reacties op “Howard Webb… Dat die man nog mag fluiten!

 1. Heerdetukker

  Gewoonweg belachelijk wat deze man gisteren liet zien, de UEFA moet eens ingrijpen en dit soort scheidsrechters van de lijst halen. Volgens mij heeft deze man een vakantiehuis in Spanje waar hij niet voor heeft betaald.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hahaha

  Het mooiste is in de Engelse competitie is hij een van de beste en hij staat er om bekent dat hij veel toelaat maar als je hem Europees ziet fluiten weet je niet wat je ziet. Ribery en Muller hadden allebij rood moeten krijgen voor dat overdreven rollen op het veld verschrikkelijk en paar seconden later zie je ze weer sprinten. Daar moeten ze is harder tegen optreden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mark78

  Hij heeft al eerder bewezen topwedstrijden niet aan te kunnen, wat moet er gebeuren voordat hij een keer terecht gewezen wordt? Het lijkt me nu wel duidelijk dat hij niet geschikt is voor de top.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   het fraaie er van is dat Web straks ook te bewonderen is op hetE.K ! Kan ORANJE weer de lol op als die sukkel ons er (IN) fluit .Dit soort scheidsrechters moeten door de Fifa verwijderd worden .Je zou haast denken aan vuile handjes van die fluitisten .

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.