Transfernieuws: Sunderland heeft Jeroen Zoet in het vizier

Net als je denkt dat hij bij PSV serieus de strijd aan kan gaan met Przemyslaw (blijft lastig…) om te bepalen wie eerste keeper wordt in Eindhoven, zou het opeens zomaar kunnen dat Jeroen Zoet naar Engeland verkast… Sunderland heeft  de doelman namelijk op het oog als mogelijke vervanger van Simon Mignolet, die in de belangstelling staat van Liverpool. Tijdens het EK Onder-21 in Israël werd Zoet de afgelopen week bekeken door scouts van de Premier League-club. Zoet (22) werd de afgelopen twee seizoenen door PSV verhuurd aan RKC, waar hij veel indruk maakte. Deze zomer keert de doelman terug naar Eindhoven, al lijkt dat nu niet meer zo zeker.
Mignolet (25) vertrekt mogelijk na drie seizoenen bij Sunderland, aangezien Liverpool in hem de opvolger ziet van de dertigjarige Pepe Reina. Die staat in de belangstelling van onder meer Barcelona, waar hij in de periode 1988-02 al onder contract stond.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.