Scheidsrechters voor de play-offs zijn bekend

Nou… de deelnemers aan de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie weten waar ze aan toe zijn. Kevin Blom is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter bij het eerste deel in het tweeluik tussen AZ en FC Groningen op donderdagavond. De return van het laatste play-off duel, voor een ticket in de Europa League, in Groningen wordt zondagmiddag geleid door Björn Kuipers. In de strijd om de laatste twee plaatsen voor de eredivisie tussen Sparta Rotterdam en FC Dordrecht is Pol van Boekel aangewezen om te fluiten. De return in Dordrecht staat onder leiding van Pieter Vink.

Bas Nijhuis mag het duel tussen Excelsior en RKC Waalwijk in goede banen te leiden. In Waalwijk doet Danny Makkelie dat in de terugwedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.