Chery helpt Groningen aan Europa en praat over overgang naar Ajax

De afgelopen jaren is de situatie tussen FC Groningen Ajax steeds een beetje meer onder druk komen staan door de overgang van diverse spelers van de Trots van het Noorden richting hoofdstad. Mogelijk komt daar een nieuw hoofdstuk bij: Tjaronn Chery was gisteren de grote man bij FC Groningen in de beslissende barragewedstrijd om Europees voetbal tegen AZ. Chery is een belangrijke speler voor de Groningse club, (waar hij pas een jaar onder contract staat) maar denkt ook aan een stapje hogerop en doet een open sollicitatie bij Ajax. “Laat ik vooropstellen dat ik het naar mijn zin heb bij FC Groningen en zeker niet weg wil”, laat Chery weten aan Fox Sports. “Europees voetbal spelen met deze jongens is fantastisch, maar ik moet ook aan mezelf denken.

Ik ben al 25 en zou graag een sprong omhoog maken. Een club als Ajax zou goed bij me passen denk ik. Maar het is nog maar de vraag of ze iemand van 25 halen, dat doen ze namelijk weinig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.