Scoor een Ford Mustang tijdens (!) de Champions League Finale

Nog een paar dagen, dan is het zover: de dag waarnaar miljoenen voetballiefhebbers naar uitkijken: 24 mei… de dag van de Champions League Finale!

Maar… het is niet alleen aftellen naar de wedstrijd tussen de twee grootmachten uit Madrid. Ook voor autoliefhebbers is 24 mei 2014 een speciale dag. Ford opent namelijk tijdensorderboek voor eerste 500 Europese Mustangs tíjdens de UEFA Champions League Finale!  Ford, al sinds 1992 één van de grootste sponsors van Champions League heeft aangekondigd dat de eerste 500 nieuwe Mustang-exemplaren voor de Europese markt kunnen worden gereserveerd tijdens de wedstrijd. “De komst van de nieuwe Ford Mustang in Europa is een evenement dat een zo groot mogelijk podium verdient” zegt Roelant de Waard, vice president van Marketing, Sales & Service, Ford Europa. “Door precies op het moment van de aftrap van de finale de eerste exemplaren beschikbaar te stellen doen we recht aan deze belangrijke gebeurtenis.”

Geïnteresseerden kunnen nu surfen naar de Mustang website voor informatie over zowel de nieuwe Mustang als het 50-jarige erfgoed van deze iconische Ford. Tijdens de wedstrijd kunnen ze zich registreren en zo kans maken op de aankoop van een van de eerste 500 exemplaren met een unieke uitrusting en een limited edition-certificaat. De prijzen en specificaties van de nieuwe Ford Mustang worden later dit jaar bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.