Jong Oranje – Jong Portugal : leeft Adam Maher buiten de realiteit?

Ik heb gisteren niet de hele wedstrijd gezien, maar wát ik zag op FOX Sport en wát ik er over hoorde van iemand die wel het grootste deel van Jong Oranje – Jong Portugal had gezien, was allemaal niet al te rooskleurig. Het schijnt dat de ploeg van Adrie koster blij vlagen echt werd weggespeeld en gisteravond en vandaag is iedereen het er dan ook over eens: op de 0-2 nederlaag viel weinig af te dingen. Toch denkt Adam Maher daar anders over. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld”, zo beweerde hij na afloop ten overstaan van de NOS. “In de eerste helft hebben we genoeg kansen gehad om een doelpunt te maken. We waren de bovenliggende partij. Dat we vlak voor rust een tegendoelpunt kregen was een dreun, helemaal als je kijkt naar het goede voetbal dat we speelden”, aldus Maher.

De PSV-middenvelder houdt hoop op deelname aan het jeugd-EK in Tsjechië : “Het boek is nog niet dicht. Alles kan nog gebeuren.” Aankomende zomer wordt in Tsjechië het jeugd-EK gespeeld. Indien Jong Oranje de 2-0 achterstand in Portugal niet weet goed te maken loopt de ploeg het jeugd-EK, en daarmee ook de Olympische Spelen mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.