Selectie van de Nederlane voetbaldames op weg naar Italië

Nog anderhalve week, dan spelen de Oranjevrouwen hun eerste WK-play-offwedstrijd tegen Italië. Inmiddels heeft nondscoach Roger Reijners een selectie van 26 speelsters geformeerd voor de komende WK play-offwedstrijd. Nederland strijdt samen met Italië voor het laatste Europese ticket voor het WK 2015 in Canada. Op zaterdag 22 november om 18.30 uur staat de thuiswedstrijd op het programma in het Kyocera Stadion in Den Haag. Vijf dagen later, op donderdag 27 november wordt de return tegen de Italiaanse vrouwen gespeeld in Verona. De definitieve selectie voor deze uitwedstrijd wordt bekendgemaakt op zondag 23 november.

De spelersgroep van bondscoach Reijners kent vijf speelsters die tegen Italië hun officiële interlanddebuut kunnen maken. De OranjeLeeuwinnnen starten de voorbereiding op dit cruciale tweeluik op maandag 17 november.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal:

Eshly Bakker (Ajax), Mandy van den Berg, Dyanne Bito (Telstar), Angela Christ (PSV/FC Eindhoven), Anouk Dekker (FC Twente), Merel van Dongen (Alabama Crimson Tide), Danielle van de Donk (PSV/FC Eindhoven), Maran van Erp (PSV/FC Eindhoven), Loes Geurts (Kopparberg  Göteborg FC), Stefanie van der Gragt (Telstar), Claudia van den Heiligenberg (Ajax), Petra Hogewoning (Ajax), Anouk Hoogendijk (Ajax), Dominique Janssen (SGS Essen), Kirsten Koopmans (Telstar), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (Kopparbergs/ Göteborg FC), Manon Melis (Kopparbergs / Göteborg FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern München), Kim Mourmans (Standard de Liege), Jill Roord (FC Twente), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (FC Twente), Kirsten van de Ven (FC Rosengård), Siri Worm (FC Twente).

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.