Hoe zit het nou met Jacob Mulenga in Turkije?

Is hij nou wel vertrokken bij zijn Turkse (tweede divisie)club of niet? Het is een beetje onduidelijk, maar volgens Turkse media heeft Jacob Mulenga zijn contract bij Adana Demirspor ingeleverd. De dertigjarige spits van Zambiaanse komaf verliet FC Utrecht vorig jaar zomer voor een driejarig contract in de 1. Lig, het tweede niveau in Turkije. Mulenga deed het er uitstekend, maar zou besloten hebben dat hij niet meer bij Demirspor wil blijven. In vijftien wedstrijden was Mulenga vooralsnog goed voor acht doelpunten: daarmee is hij topscorer van Demirspor. De club staat gedeeld tweede in punten, maar moet op doelsaldo Ankaraspor nipt voorrang verlenen. Tegen African Football zegt Mulenga dat hij inderdaad eenzijdig zijn doorlopende verbintenis heeft opgezegd. “Ja, ik ben weg, maar de details krijgen jullie later”, aldus de spits.

De directie van Demirspor ontkent via de Turkse media overigens dat Mulenga inderdaad zijn spullen heeft gepakt. Men verzekert dat hij erbij is, als de club het over negen dagen opneemt tegen Besiktas in de Türkiye Kupasi, het nationale bekertoernooi.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.