Excelsior probeert veel fans mee te krijgen naar FC Groningen

Excelsior speelt op woensdag 8 april om 20.00 uur in de halve finale van het KNVB bekertoernooi uit tegen FC Groningen. Een historische gebeurtenis in de clubgeschiedenis, die de club niet zomaar voorbij willen laten gaan. De Kralingers willen met zoveel mogelijk supporters naar het duel en dus organiseert men een speciale Excelsior Familie Tour naar dit duel. De eerste bussen zijn in samenwerking met een aantal sponsors door Excelsior geregeld. Supporters die in het bezit zijn van een seizoenkaart of clubcard van Excelsior en zich snel aanmelden kunnen voor slechts 15 euro (inclusief kaartje) mee naar deze wedstrijd. Opgeven kan rond thuiswedstrijden in het supportershome of via [email protected]

Mensen die mee willen krijgen dan informatie over de betaling. Let op: het is verplichte om in het bezit te zijn van een Excelsior (seizoen)clubcard om mee te kunnen naar deze uitwedstrijd van Excelsior!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.