De Play-offs: het programma

Vanavond is het zover, dan nemen Heerenveen en Feyenoord en PEC en Vitesse het tegen elkaar op in de play-offs om het laatste Europese ticket. Maar er zijn natuurlijk nog meer play-off-wedstrijden op komst, want de strijd om promotie/degradatie is nog in volle gang. NAC Breda begint de play-offs om niet te degraderen uit de eredivisie vrijdag 22 mei met de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Het duel in Venlo begint om 20.45 uur. Drie dagen later, op maandag 25 mei, treffen de Bredanaars de Limburgers om 16.45 uur in eigen huis.

Mocht NAC het tweeluik tegen VVV winnend afsluiten, dan neemt de ploeg van trainer Robert Maaskant het in de laatste ronde op tegen de winnaar van de duels tussen FC Emmen en Roda JC. Zij spelen eveneens op 22 en 25 mei tegen elkaar. De finaleronde is op 28 en 31 mei. Go Ahead Eagles speelt op 22 mei om 18.30 uur eerst op de Vijverberg tegen De Graafschap. Het thuisduel in de Adelaarshorst is op 25 mei om 12.30 uur. De winnaar van dat tweeluik treft in de finaleronde de winnaar van de wedstrijden tussen FC Volendam en FC Eindhoven.

PROGRAMMA:

Play-offs voor Europees voetbal eerste ronde
21 mei: sc Heerenveen – Feyenoord
21 mei: PEC Zwolle – Vitesse
(returns op 24 mei)

Nacompetitie tweede ronde
22 mei: De Graafschap – Go Ahead Eagles
22 mei: FC Emmen – Roda JC
22 mei: FC Volendam – FC Eindhoven
22 mei: VVV-Venlo – NAC Breda
(returns op 25 mei)
Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/316484/En_toch_zeg_ik:_zet_hem_bij_Feyenoord_neer_en_hij_maakt_er_wat_van#ixzz3alSfcmpY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.