Eerste training FC Twente: 40 fans, geen applaus, Castaignos ontbreekt (ivm transfer)

Na alle beelden van de afgelopen dagen van Eredivisieclubs die onder grote publieke belangstelling aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen, kan het bijna niet anders of het moet in Enschede een beetje tegengevallen zijn voor de spelers en staf van FC Twente. Er waren slechts veertig fans bij de eerste training van de tukkers. De spelers en staf van de club werden niet met applaus begroet. FC Twente is overigens zonder Luc Castaignos aan het nieuwe seizoen begonnen. De spits ontbrak op de eerste training. Na de oefensessie werd ook de reden bekend: de 22-jarige aanvaller staat op het punt om getransfereerd te worden.

Onduidelijk is nog om welke club het gaat. Castaignos wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar Swansea City, maar die belangstelling zou juist net wat minder zijn geworden. zijn. De Premier League-club zou vol voor Eder van Sporting Braga uit Portugal gaan. FC Twente staat wel open voor een vertrek van Castaignos, die de club enkele broodnodige euro’s moet opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.