Henk Fräser grijpt hard in bij ADO Den Haag

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is inmiddels in volle gang. Fraser hoopt bij ADO Den Haag het ‘groepsgevoel’ te verbeteren en heeft daarom maatregelen getroffen. De trainer vindt dat spelers te veel in hun ‘eigen wereld’ leven en wil dat mobiele telefoontjes bij het eten daarom niet meer worden gebruikt: “Ik wil ze niet meer zien. We gaan een paar goede doelen zoeken voor de boetes die daar op staan. Ik wil het gewoon niet hebben. Ik word ook strontziek van al die koptelefoons met ieder zijn eigen muziek”, zegt hij in het AD. Daarnaast zijn er nog meer manieren waarop Fräser winst wil pakken:

Fraser legt in het AD uit ook op het fysieke en conditionele vlak progressie te willen boeken ploeg. Hij wil dat zijn spelers meer meters kunnen maken tijdens de wedstrijden en noemt Jari Litmanen, oud-middenvelder van onder meer Ajax en Barcelona, als voorbeeld. “Hij was voorin te vinden en stond even later alweer achter om te ondersteunen. Zijn ze bij ADO dan beter dan Litmanen?”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.