Feyenoord vangt (nog) bot: Botteghin ‘gewoon’ bij FC Groningen – FC Twente

Ik had eigenlijk verwacht dat het inmiddels al wel rond zou zijn, maar Feyenoord en FC Groningen hebben nog altijd geen akkoord bereikt over de transfer van Eric Botteghin. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Braziliaanse verdediger hoogstwaarschijnlijk ‘gewoon’ aan de aftrap staat, als FC Groningen het opneemt tegen FC Twente. Botteghin heeft inmiddels diverse keren laten weten dat hij dolgraag naar De Kuip wil verkassen. De oud-speler van NAC en PEC Zwolle ligt nog voor één seizoen vast bij Groningen. Feyenoord zou bereid zijn om ongeveer twee miljoen euro te betalen voor Botteghin.

De onderhandelingen over een transfer zijn nog in volle gang, maar zolang de boel nog niet rond is, kan FC Groningen-trainer Erwin van de Looi nog gewoon rekenen op de voorbeeldige prof Botteghin.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.