Ajax-fans zijn boos op FC Twente: geen eten en drinken in uitvak

Hommeles in supportersland… Aanhangers van Ajax die een kaartje hebben voor de uitwedstrijd van hun club, aanstaande zaterdag tegen FC Twente, zijn niet te spreken over de regelgeving van de thuisclub. In het gastenvak mag geen eten of drinken genuttigd worden, iets wat beperkt blijft tot de omloop van de tribune. In Amsterdam heerst onbegrip. “De catering in Enschede is ongeëvenaard. Veel clubs komen niet verder dan een lauwe frikandel. Of erger nog: een slap geworden kroket. Bij FC Twente niets van dat alles, de Tukkers hebben het beste broodje beenham van het land”, zo schrijft supportersvereniging Ajax Life op de eigen website.
“Daarom word ik een beetje verdrietig van de regeltjes in Tukkerland. We mogen die lekkere broodjes niet eten op de tribune. Nee, dat moet op elkaar gepakt op de omloop gebeuren. Want voetbalsupporters, dat zijn toch wel heel enge figuren”, vervolgt de ontevreden vereniging.Ajax Life besluit: “Laten we even heel snel normaal gaan doen met z’n allen. Voetbalsupporters zijn gewoon net mensen. Iedereen buitelde een maand geleden nog over elkaar heen om iets te roepen over normalisatie. Maar een broodje eten op de tribune mag niet…”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

2 reacties op “Ajax-fans zijn boos op FC Twente: geen eten en drinken in uitvak

 1. hadr

  Kut moffen
  kut moffen
  kut moffen
  kut moffen
  kut moffen

    /   Beantwoorden  / 
 2. hadr

  kut moffen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.