Cillessen is klaar met strafschop-vragen

En weer pakte hij hem niet… Ajax-doelman Jasper Cillessen kreeg gisteren de kans om dan eindelijk zijn eerste strafschop in zijn profloopbaan te pakken, maar dat lukte ook bij FC Twente weer niet. Hakim Ziyech vernederde de doelman van Ajax zelfs, door te scoren met een panenka. Cillessen heeft nu 27 penalty’s tegen gehad en daar gingen er 26 van in. Een keer werd er gemist, maar toen werd er op de paal geschoten. Cillessen heeft dus nog geen strafschop gekeerd en werd daar zaterdag opnieuw mee geconfronteerd. De doelman was daar niet van gediend:
“Ik vind het wel makkelijk om het daar weer over te hebben”, zei de zichtbaar geïrriteerde doelman in gesprek met FOX Sports. “Ik hoor net je collega zeggen: een keeper kun je nooit afrekenen op een penalty. En jij gaat dat wel doen. Ik vind het een beetje makkelijk. Zo laat je het in ieder geval overkomen.”

“Natuurlijk baal ik er verschrikkelijk van dat die bal erin gaat. Maar goed, we kunnen erover door blijven zeiken maar dat heeft geen zin. Ik ben er wel een beetje klaar mee”, besloot Cillessen. De panenka van Ziyech betekende de 2-0 voor Twente, maar Ajax wist zich nog terug te knokken tot 2-2.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.