Alsof de shit rond Oranje al niet vervelend genoeg is: Jong Oranje verliest na 2-0 voorsprong

Het zijn geen vrolijke tijden voor het voetbal… En ook zeker niet voor het voetbal in het Oranje… De wedstrijd van het Nederlands Elftal werd afgelast na terreurdreiging, en ook de jonkies hadden geen goede avond. Jong Oranje had in kwalificatiegroep 8 voor het EK voor spelers onder 21 jaar uitstekende zaken kunnen doen, maar de ploeg van bondscoach Fred Grim gaf tegen Jong Slowakije eeneen voorsprong van 0-2 uit handen: 4-2. Jong Oranje zat na twee goals van Vincent Janssen op rozen, maar gaf het nog helemaal uit handen.

Door de nederlaag blijft Jong Oranje op negen punten staan, maar nu uit vijf wedstrijden. Jong Slowakije heeft ook negen punten, maar zij hadden daar een wedstrijd minder voor nodig. Jong Turkije staat op zes punten uit drie wedstrijden, dus ook zij kunnen Jong Oranje nog passeren.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.