Na Feyenoord winnen ook Ajax en PSV makkelijk

Geen grote problemen voor de traditionele top drie dit weekend. Nadat Feyenoord eergisteren al met 4-2 won van Excelsior, waren op de zondag ook koploper Ajax en regerend landskampioen PSV in hun wedstrijden te sterk voor de tegenstanders. Bij PEC Zwolle – Ajax was het een klein wonder dat het bij rust nog geen 0-4 stond of zoiets, want de Amsterdammers waren veel sterker en kregen een paar dotten van kansen. In de tweede helft beet Zwolle wat meer van zich af en bleef het nog een tijd een wedstrijd omdat Ajax had verzuimd de wedstrijd veel eerder op slot te gooien.

Dat deed PSV wél. De Eindhovense formatie schoot in eigen huis uit de startblokken en stond al bij de thee met 3-0 voor tegen een zwaar tegenvallend AZ. De bezoekers hadden geluk dat PSV in de tweede helft wat gas terugnam en de ruststand uiteindelijk ook na 90 minuten op de borden stond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.