Nieuwjaarswedstrijd: Koninklijke HFC Legends – Ex-internationals

Nog een paar dagen, dan is het weer zover: Op zaterdag 2 januari 2016 spelen de Legends van de Koninklijke HFC om 14.30 uur de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tegen de ex-internationals. De Nieuwjaarswedstrijd is de voetbalwedstrijd tussen Koninklijke HFC en ex-internationals, die jaarlijks traditioneel wordt georganiseerd aan de Spanjaardslaan in Haarlem. Koninklijke HFC won 24 keer, de Ex-Internationals 45 keer, 14 keer gelijkspel.
De Ex-internationals, onder leiding van coach Sjaak Swart, komen met de volgende spelers naar Haarlem: Frank de Boer, Ronald de Boer, Romano Denneboom, Orlando Engelaar, Marc van Hintum, Pierre van Hooijdonk, Pieter Huistra, Michel Kreek, Denny Landzaat, Martijn Meerdink, Oscar Moens, Michael Mols, Arthur Numan, Barry Opdam, Martijn Reuser, Simon Tahamata, Aron Winter, Rob Witschge en Richard Witschge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.