Wordt Michel Kreek de opvolger van Wim Jonk bij Ajax

Bevestigd is het allemaal niet, maar volgens diverse sites heeft Ajax de opvolger van Wim Jonk op de korrel. Michel Kreek wordt het nieuwe hoofd jeugdopleiding van de Amsterdammers, zo meldt Ajax1. De oud-speler van de Amsterdammers zou aankomende week al worden gepresenteerd. Ajax was op zoek naar een nieuwe eindverantwoordelijke van de jeugdopleiding nadat die positie vacant was geraakt door een breuk met Jonk. Het verschil van inzicht tussen Jonk enerzijds en de overige leden van het Technisch Hart anderzijds leidde uiteindelijk tot het vertrek van Johan Cruijff als adviseur.

Kreek stond al onder contract bij Ajax, maar werkte sinds de zomer van 2013 bij Almere City FC. Een baan als hoofd jeugdopleiding, om klaargestoomd te worden voor diezelfde functie in Amsterdam. De Toekomst is geen onbekend terrein voor Kreek. Zo werkte hij er eerder als jeugdtrainer en coördinator middenbouw. Het is nog niet bekend voor hoe lang Kreek zich als hoofd jeugdopleiding aan Ajax zal binden.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.