Feyenoorder Vejinovic met de dood bedreigd…

Lekker weekendje voor het Nederlandse voetbal… Eerst zaterdag al die vuurwerkbom die ontplofte toen een Cambuur-steward er met haar voet op stond en nu dit weer: De politie heeft zeven mensen opgepakt die een speler van Feyenoord zouden hebben bedreigd met de dood. Marko Vejinovic zou zaterdagavond door de groep Rotterdammers zijn bedreigd. De bedreigingen houden mogelijk verband met de slechte resultaten van Feyenoord. Het elftal verloor de laatste vijf wedstrijden; een negatief clubrecord. Vejinovic is met een transfersom van 3,5 miljoen euro de duurste Feyenoord-aankoop dit seizoen. Hij werd vorig jaar nog opgeroepen voor het Nederlands Elftal, maar verkeert momenteel in een vormcrisis.

De middenvelder was tijdens de bedreigingen thuis. Hij zou vanuit twee auto’s bedreigd zijn. Op welke manier is onduidelijk. De vrouw van de middenvelder belde de politie en gaf de gegevens van de auto’s door, waarop drie verdachten meteen konden worden opgepakt. De vier anderen zijn gisteren gearresteerd. De zeven verdachten zijn verhoord en een van hen zou hebben bekend. Alle verdachten zijn weer vrij, maar de politie gaat wel door met het onderzoek naar de doodsbedreigingen, meldt De Telegraaf.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.