Gudde: ‘Feyenoord heeft nooit overwogen afscheid te nemen van Gio’

Na een goede seizoensstart is het inmiddels al wekenlang crisis bij Feyenoord. De Rotterdamse club hoopt vanmiddag tegen Roda JC  een einde te kunnen maken aan de bedroevende serie van van zeven verloren competitiewedstrijden. Beginnend hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst staat onder druk, maar bij De Tafel van Kees op FOX Sports herhaalde algemeen directeur Eric Gudde echter dat er nooit is nagedacht over een ontslag..” Het ervaringspunt was zijn minste competentie, dat wisten we toen we hem aanstelden. We hebben nooit overwogen afscheid te nemen”, aldus Gudde.

Debuterend hoofdcoach Van Bronckhorst krijgt tegenwoordig hulp van adviseur Dick Advocaat, maar een trainerswissel is dus nooit ter sprake gekomen bij Feyenoord Hij benadrukte bovendien dat Feyenoord de doelstelling voor dit seizoen nog kan halen. “Onze ambitie is om de hoogste prijzen spelen, het kampioenschap en de KNVB Beker. De doelstelling is echter Europees voetbal halen”, zei Gudde. Dat is natuurlijk nog mogelijk voor Feyenoord, al moeten de resultaten dan wel snel beter worden. “Zeven keer op rij verliezen is natuurlijk onverteerbaar voor een club als Feyenoord. Ik begrijp dat mensen zich dan uiten”, aldus Gudde. Een deel van de fans keert zich tegen de directeur en heeft een protestmars aangekondigd. Gudde hoopt dat dit op een fatsoenlijke manier gebeurt, maar denkt niet dat het de spelers zal helpen bij het halen van een goed resultaat tegen Roda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.