Scheidsrechters voor (oa) Ajax-AZ, Utrecht-Feyenoord en Feyenoord-AZ (beker)

De KNVB heeft bekend gemaakt welke scheidsrechters de komende week de (top)wedstrijden in de Eredivisie en het vaderlandse bekertoernooi toegewezen hebben gekregen. De topper in de Eredivisie tussen Ajax en AZ staat komende zondag vanaf 16.45 uur onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Het duel tussen de nummers twee en drie van de ranglijst kan cruciaal blijken in de strijd om de landstitel: Ajax staat op één punt van koploper PSV, dat het op papier met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag een stuk eenvoudiger krijgt. Die wedstrijd, zaterdagavond om 19.45 in Eindhoven, wordt gefloten door Dennis Higler. Feyenoord, op bezoek bij FC Utrecht krijgt zondagmiddag om 14.30 uur te maken met Pol van Boekel. Het voetbalweekend wordt vrijdagavond op gang gefloten door Björn Kuipers, die is aangesteld om de ontmoeting tussen Excelsior en NEC in goede banen te leiden.

FC Twente – FC Groningen, het eerste duel van de zaterdagavond (18.30 uur), staat onder leiding van Martin van den Kerkhof. Het treffen tussen SC Cambuur en PEC Zwolle van zaterdagavond 19.45 uur wordt geleid door Siemen Mulder, terwijl Vitesse – Willem II (zaterdag 20.45 uur) van doen hebben met Richard Liesveld. Heracles – Roda JC is in handen van Edwin van de Graaf, De Graafschap – sc Heerenveen van Kevin Blom.

KNVB Beker
De KNVB heeft ook bekendgemaakt welke scheidsrechters in de halve finale van het bekertoernooi fluiten. Dennis Higler leidt op woensdag 2 maart het duel tussen FC Utrecht en VVSB. Een dag later, op donderdag 3 maart, is Danny Makkelie de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ in De Kuip.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.