Goed resultaat, maar slecht nieuws voor Manchester City

Slecht nieuws voor Manchester City moet het minimaal een maand zonder Vincent Kompany stellen. Dit Belgische verdediger kampt opnieuw met een kuitblessure. Dit bevestigde manager Manuel Pellegrini van ‘The Citizens’ tegenover BBC. “Het is weer hetzelfde probleem”, doelde de oefenmeester op het feit dat de 29-jarige Kompany sinds zijn komst naar City in 2008 al veertien keer een kuitblessure opliep. Door fysieke problemen kwam de mandekker dit seizoen pas dertien keer in actie.
Kompany hield het dinsdagavond slechts vijf minuten vol in de Champions League-return tegen Dynamo Kiev (0-0). De mandekker strompelde van het veld af en moest toezien hoe zijn teamgenoten zich plaatsten voor de kwartfinale. Vandaag of morgen ondergaat Kompany een scan, voor een betere inschatting van de hersteltijd. “Een spierblessure kost doorgaans minimaal een maand”, weet Pellegrini, die de stopper komende zondag moet missen in de stadsderby tegen Manchester United. Ook de competitieduels met Chelsea en Newcastle United komen hoogstwaarschijnlijk te vroeg voor Kompany. De kwartfinale van het kampioenenbal is ook in gevaar.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.