FC Barcelona volgt FC Twente-held Hakim Ziyech

Volgens Jack van Gelder (die zoiets volgens mij niet zomaar zou roepen) staan twee Eredivisiespelers op de shortlist van FC Barcelona: Ajacied Riechedly Bazoer en Hakim Ziyech van FC Twente. In het Ziggo Sport-programma Peptalk reageerde Erik Dijkstra, journalist (en FC Twente-fan) begrijpend op de vermeende belangstelling uit Spanje. “Ik vind Ziyech echt krankzinnig goed dit seizoen”, reageert Dijkstra op de vraag van Van Gelder of Ziyech de stap aankan. “Ik zie bijna alle wedstrijden van Twente. Het is niet meer normaal wat die jongen doet. Ziyech is zo ongelooflijk goed. Hij steekt ver boven de rest uit. Stel je voor dat hij in een team komt te spelen waar hij wél wordt aangespeeld op zijn goede been, waar ze hem wél begrijpen. Hij kan mee op dat niveau.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.