Pieter Vink maakt na ruim een jaar rentree bij Cambuur – Ajax

We hebben hem een tijdje niet gezien op het hoogste niveau van het Nederlandse betaald voetbal, maar scheidsrechter Pieter Vink keert zaterdag na ruim een jaar weer terug in de eredivisie. Hij is aangewezen als arbiter voor het duel tussen Cambuur Leeuwarden en Ajax.

Vink floot vorig jaar maart voor het laatst op het hoogste niveau. Dat gebeurde tijdens een wedstrijd tussen Feyenoord en NAC. Vervolgens stond hij lang aan de kant met een zware hamstringblessure. Vink maakte vorige week zijn rentree in het betaalde voetbal in het duel met VVV-Venlo en FC Den Bosch. Hij stuurde verdediger Kristiaan Haagen van VVV met een rode kaart van het veld.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.