Sparta Rotterdam keert als kampioen terug naar de Eredivisie

Ze hebben er even op moeten wachten in Rotterdam, maar parta Rotterdam keert na zes jaar terug in de Eredivisie. De Kasteelheren deden maandagavond wat zij moesten doen en klopten de beloften van Ajax met 3-1. Zij zijn daardoor niet meer te achterhalen door de concurrentie. De ploeg van trainer Alex Pastoor kende een droomstart, want na acht minuten werd het 1-0. Paco van Moorsel wurmde zich door de vijandelijke defensie om Loris Brogno vervolgens in staat te stellen om de openingstreffer te maken. Omdat Sparta verder niet door kon drukken, werd het toch nog een soort van spannend. Door een fantastische knal van Daley Sinkgraven leek het Rotterdamse feestje vervolgens volledig verpest te worden… Maar in de laatste vijf minuten werd het toch nog 2-1 en 3-1. Michel Breuer scoorde uit een rebound en Sherjill MacDonald verzorgde met een inzet in de verre hoek het slotakkoord. En dus was het groot feest op het Kasteel.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.