Hummeles bij Willem II rond supportersboycot

Ha, gezelligheid in Tilburg… Directie en overig personeel van Willem II zal niet meedoen aan de boycot van fans van de uitwedstrijd bij Cambuur volgende week donderdag. De supporters slaan deze wedstrijd over uit protest tegen het vroege aanvangstijdstip (18.30 uur) op een doordeweekse dag. De gezamenlijke supportersverenigingen van Willem II hadden de clubleiding gevraagd zich solidair te tonen en ook niet naar Leeuwarden af te reizen voor de wedstrijd. Maar directeur Berry van Gool heeft hen laten weten dat aan die oproep geen gehoor zal worden gegeven. Hij had de fans eerder verzocht af te zien van de boycot vanwege het grote sportieve belang van de wedstrijd tegen Cambuur. Ook dat verzoek vond geen gehoor.

Het zou kunnen dat er toch Willem II-fans naar Leeuwarden gaan. De supportersverenigingen laten geen bussen reizen, maar Willem II bepaalt woensdag of het toch kaarten gaat verkopen voor een autocombi. Dat zou dan tegen het zere been van de supportersverenigingen zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.