Kuipers fluit bekerfinale Feyenoord – FC Utrecht

Björn Kuipers leidt zondag in De Kuip de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht. De KNVB heeft de 43-jarige scheidsrechter uit Oldenzaal voor de tweede keer aangesteld voor de eindstrijd van het toernooi om de KNVB-beker. Kuipers leidde drie jaar geleden de finale tussen AZ en PSV (2-1). ”Het is fantastisch dat ik voor de tweede keer in mijn carrière de bekerfinale mag fluiten”, zei Kuipers dinsdag. “Voor beide clubs is dit de wedstrijd van het jaar en dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Voor ons is dit een goede voorbereiding voor het EK van deze zomer.” Kuipers krijgt in Rotterdam hulp van zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, waarmee hij ook naar het EK in Frankrijk gaat.
De doellijnen worden in De Kuip niet alleen in de gaten gehouden door een camerasysteem, maar ook door een vijfde en zesde official.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.