Feyenoord geeft Kuyt, Botteghin en El Ahmadi rust met oog op bekerfinale

Vanavond gaat Feyenoord op bezoek bij Heracles. De uitwedstrijd in Almelo lijkt een hinderlijk tussendoortje op weg naar de bekerfinale, maar volgens trainer Giovanni van Bronckhorst is zijn ploeg alleen bezig met het duel met Heracles.  “Dat zie ik op de training en merk ik aan de manier waarop ze met elkaar  praten”, zegt de oefenmeester op de officiële website van Feyenoord. “De jongens zijn fris en gretig. Dat is wat je als trainer graag ziet.  Het is belangrijk dat we ons zoveel mogelijk afsluiten voor de finale.”

Als de voortekenen niet bedriegen spaart de trainer tegen Heracles drie ervaren spelers.Dirk Kuyt, Karim El Ahmadi en Eric Botteghin zullen tegen Heracles ontbreken in de basiself. In de plaats van aanvoerder Kuyt zal de Zweed Simon Gustafson als diepste middenvelder spelen.  Voor El Ahmadi komt Marko Vejinovic eindelijk weer eens in actie. De meest logische vervanger van Botteghin is Jan-Arie van der Heijden, omdat Terence Kongolo er waarschijnlijk te lang uit is geweest om meteen weer in de basis te kunnen starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.