Lurling verwacht tranen…

Anthony Lurling neemt vrijdag een afscheid van het profvoetbal. Op de dag dat de aanvaller van FC Den Bosch zijn 39ste verjaardag viert zal hij tegen RKC Waalwijk vijf minuten voor tijd invallen. Lurling laat aan Voetbal International weten dat zijn van een blessure herstellende lichaam er eigenlijk nog niet klaar voor is. Lurling wil hoe dan ook nog een keer een officiële wedstrijd spelen. “Vijf minuten snelwandelen moet nog wel lukken”, aldus Lurling, die tegen RKC competitiewedstrijd nummer 589 zal spelen. Lurling verwacht dat hij het zwaar zal krijgen met het afscheid.

“Ik jank al bij een uitzending van All You Need is Love. Kun je nagaan wat er gebeurt als De Vliert me straks vaarwel zegt. Ik acht de kans groot dat die tranen over mijn wangen zullen vloeien.” Lurling denkt met trots terug aan zijn periodes bij FC Den Bosch, NAC Breda en sc Heerenveen, maar toch ook aan zijn wisselvallige periode bij Feyenoord. “Echt, ik heb een prachtige carrière gehad. Ik ga het voetballen geweldig missen. Dat weet ik nu al.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.