Nog geen haast met mogelijke nieuwe naam voor Amsterdam ArenA (update)

Direct na het overlijden van Johan Cruijff werd gepleit om de Amsterdam ArenA om te dopen tot Johan Cruijff ArenA. De roep om naamsverandering is al enige tijd verstomd. In de nieuwe editie van Ajax Life geeft directeur Henk Markerink van de Amsterdam ArenA een update. “We hebben intern een plan van aanpak gemaakt, maar hebben ook meteen gezegd dat de familie van Cruijff hierbij betrokken moest worden. Zij hebben een zeer belangrijke stem”, legt Markerink uit.

De familie van Cruijff heeft nog geen antwoord gegeven en dat is volgens de bestuurder ‘zeer begrijpelijk’. Afhankelijk van de reactie van de familie zal er verdere actie ondernomen worden. “Het kan dus nog even duren. Wij hebben geen haast”, vertelt Markerink.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.