KNVB en FC Twente achter gesloten deuren: besloten zitting op geheime locatie

Als je FC Twente-supporter bent, denk ik dat het echt iets is waar je iedere dag mee bezig bent, maar voor de meeste andere voetballiefhebbers lijkt het momenteel allemaal wat rustiger rond het noodlijdende FC Twente. Toch gebeurt er links en rechts nog best wel het één-en-ander. Gisteren bijvoorbeeld stonden FC Twente en de licentiecommissie van de KNVB lijnrecht tegenover elkaar, deze keer tijdens de beroepscommissie licentiezaken van de voetbalbond. Alles gebeurde maandagavond in het geheim. Maandag was er sprake van een besloten zitting, op een geheime locatie. Ook namen van commissieleden zijn niet bekendgemaakt. Inhoudelijke mededeling worden niet bekendgemaakt. Volgens De Telegraaf nam de KNVB het initiatief om alles in het geheim te doen.

FC Twente wilde wederom aantonen recht te hebben een proflicentie voor de Eredivisie. Dat deden de Tukkers anderhalve week in de rechtbank ook al. Tijdens de beroepszaak van maandag werd nog dieper op de zaak ingegaan. Nu breken er spannende dagen aan voor Twente, want uiterlijk vrijdag komt de rechter met een uitspraak over het kort geding. De beroepscommissie spreekt zich binnen een week uit. Met een kort geding én een beroepszaak doet Twente er alles aan om gedwongen degradatie naar de Jupiler League te voorkomen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.