Trainerswissel? Henk Fräser gaat met ADO praten, maar vindt Vitesse mooie club

Wie een beetje tussen de regels door kan lezen, zal het waarschijnlijk meteen door hebben: de kans lijkt groot dat Henk Fraser ADO Den Haag verruilt voor Vitesse. De oud-Feyenoorder is één van de topkandidaten bij de Arnhemse club. ”Ik denk dat Henk uitstekend bij Vitesse past. Vitesse is interessant en een prachtige uitdaging”, laat zaakwaarnemer Hakim Simani weten aan de NOS. Ook Fraser zelf kwam maandag met een reactie. De trainer in Haagse dienst had altijd goed contact met de in 2013 overleden ‘Mister Vitesse’ Theo Bos: ”Theo zat bij mij op de trainerscursus en was daar veruit de beste man. Toen spraken we ook over Vitesse en dan hoor je weleens wat. Ik vind Vitesse een mooie club. Maar eerst ga ik met ADO in gesprek en dan zien we wel verder.”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.