KNVB teleurgesteld in De Graafschap: …wordt vervolgd…

De Graafschap kondigde gisteren aan via de advocaat onderzoek te doen naar de integriteit van de beroepscommissie van de KNVB. Door het besluit van de beroepscommissie mocht FC Twente in de Eredivisie blijven en degradeerde De Graafschap, maar twee van de drie leden van de beroepscommissie hebben volgens de Gelderlander in Enschede gewoond en gestudeerd. De KNVB reageert teleurgesteld op het bericht dat De Graafschap onderzoek doet naar de onafhankelijkheid van de leden. “We vinden het jammer dat de advocaat van De Graafschap zó op de man speelt”, legt woordvoerder Koen Adriaanse van de KNVB uit aan Voetbal International. “Ze zijn zó op zoek naar de achtergronden van die leden, dat is in onze ogen onnodig. Het past niet bij een mooie club als De Graafschap, met een grote achterban.” Adriaanse zegt dat de KNVB De Graafschap niet herkent in de acties.Adriaanse geeft wel aan met De Graafschap mee te voelen: hij begrijpt de teleurstelling in Doetinchem, maar de voetbalrechtspraak zoals afgesproken heeft volgens hem gesproken. “Dan is het raar om die in twijfel te gaan trekken op het moment dat de uitkomst ervan je teleurstelt.”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.