Kees Jansma zet er een punt achter bij FOX Sports

Voetbal-nestor Kees Jansma verdwijnt van het toneel bij FOX Sports. De voormalig perschef van het Nederlands elftal is nog één seizoen presentator bij het voetbalkanaal en houdt het daarna voor gezien. Jansma gaat zich richten op zijn nieuwe functie bij ADO Den Haag. Daar wordt hij commissaris. “Het moet niet zo zijn dat mensen zeggen: het is wel een beetje gedaan met hem, het wordt een beetje sneu. Daar ben ik angstig voor. Dan kun je beter zelf de regie bepalen”, vertelt de 69-jarige Jansma donderdag aan het Algemeen Dagblad.

“Ik ga twaalf afleveringen maken van buitenlandse sterren die groot zijn geworden in de Eredivisie. We hebben net Henke Larsson gestrikt en Zlatan staat ook op ons lijstje. Dan is het welletjes en zal ik hooguit op uitnodiging op televisie verschijnen”, vervolgt de presentator van onder meer De Tafel van Kees.  Jansma verheugt zich op zijn functie in Den Haag. “Hartstikke leuk. Den Haag en ADO, ze zijn leuker dan iedereen denkt.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.