Nieuw EK-record lonkt voor Cristiano Ronaldo

Records breken, het is haast dagelijks kost voor Cristiano Ronaldo. Met de halve finale tegen Wales mag de Portugese spits er nog één toevoegen aan zijn enorme palmares. Het enige wat hij moet doen, is op het veld staan. De superster van Real Madrid is vandaag één van de beste spelers ter wereld, maar je zou haast vergeten dat de Portugees al een tijd meedraait op het hoogste niveau. Ronaldo wordt namelijk de eerste speler ooit die drie keer in de halve finales van een Europees kampioenschap staat, weet L’Avenir.

En als CR7 erin slaagt een doelpunt te maken tegen Wales, dan wordt hij pas de 3de speler in de geschiedenis van het EK die in 2 halve finales scoort. Viktor Ponedelnik en Valentin Ivanov gingen hem in de jaren 1960 voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.