Vitesse trots op droomtransfer Kevin Diks naar Fiorentina

Met een gevoel van trots neemt Vitesse afscheid van Kevin Diks. De rechtsbenige jeugdinternational (19) meldt zich dinsdag bij Fiorentina voor de medische keuring. Voor de vleugelverdediger komt hiermee een einde aan een periode van elf jaar in Arnhem. ”Dit is een transfer die voor iedereen goed uitpakt. Wij zijn blij met de deal en voor Kevin is het een prachtige stap. Ook is het een goed signaal dat wij zelf opgeleide jeugdspelers voor een aantrekkelijk bedrag naar een grote club in het buitenland kunnen verkopen. Dat maakt ons gepast trots”, aldus technisch directeur Mo Allach in een verklaring op de clubwebsite.

Een vervanger staat niet op het lijstje van de ‘td’: ”Met Kelvin Leerdam, de aanstormende Julian Lelieveld maar ook met de ervaren Sheran Yeini hebben we verschillende opties voor de rechtsbackpositie.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.