Grote opruiming bij Manchester United: oa Memphis, Schweinsteiger en Mata ‘mogen’ weg

Er is een grote opruiming op komst bij bij Manchester United. José Mourinho is volgens tabloid The Sun van plan om liefst acht spelers de deur uit te werken deze zomer. Memphis Depay, Juan Mata en Bastian Schweinsteiger zijn de meest opvallende namen. The Special One wil met een selectie van maximaal 23 spelers werken en dus moeten er koppen rollen. Daarbij: als Mourinho de komst van Juventus-ster Paul Pogba deze zomer inderdaad wil afronden – de Fransman heeft een prijskaartje van 120 miljoen euro – moeten er éérst spelers verkocht worden. United gaf al ruim zeventig miljoen euro aan transfersommen uit aan Henrikh Mkhitaryan en Eric Bailly.  Ook Zlatan Ibrahimovic werd ingelijfd.
Memphis is volgens The Sun dus één van de United-sterren die vóór 1 september moet wieberen. De Oranje-aanvaller wordt door Italiaanse kranten gelinkt aan een transfer naar Juventus. Schweinsteiger zou in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain en met Everton en Valencia wordt gesproken over een transfer van spelmaker Mata. Ook onder meer Marcos Rojo, Adnan Januzaj en Morgan Schneiderlin moeten vrezen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.