Büttner transfervrij op weg naar nieuw Premier League-avontuur

Oef… als je het nou over een speler hebt die min-of-meer van de radar is verdwenen, dan heb je het toch wel over Alexander Büttner… Onze landgenoot maakte naam met een droomtransfer van Vitesse naar Manchester United,, maar is daarna toch niet echt in een opwaartse carriere-spiraal terecht gekomen… Qua geld misschien, maar toch zeker niet op het punt van publiciteit/prestaties… Misschien dat daar nu weer verandering in komt. De verdediger kan namelijk op belangstelling rekenen uit de Premier League. De linksback mag een aanbieding verwachten van West Ham United, dat naarstig op zoek is naar een vervanger voor de geblesseerde eerste keus Aaron Cresswell.
Volgens FOX Sports speelt er het een en ander en zaakwaarnemer Aleksandar Bursac bevestigt dat er iets speelt met een Engelse club. “Nu is het de vraag of die club doorpakt of dat ze voor een andere optie kiezen”, aldus de belangenbehartiger. Slaven Bilic, de manager van de Londense club, was in zijn periode als trainer van Bestiktas al gecharmeerd van Büttner, daarom is de belangstelling niet vreemd. Eerder kwam de Nederlander uit voor Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou en Anderlecht.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.