De Jong tekent bij, maar waarschijnlijk geen zomertransfers meer voor PSV

PSV-supporters die nog verwachten dat hun club een grote slag gaat slaan op de transfermarkt, moeten daar maar niet te hard op rekenen. Op de mogelijke komst van Marco van Ginkel na hoeven de supporters van de landskampioen deze zomer geen aankopen meer te verwachten. Dat bevestigt technisch manager Marcel Brands. “Mensen willen graag transfers zien, maar ik denk dat de belangrijkste taak is om deze groep bij elkaar te houden. Deze selectie is nog betrekkelijk jong en kan nog beter worden. Om die bij elkaar te houden is mijn grootste doel”, citeert Omroep Brabant Brands, die nog geen duidelijkheid kan geven over het al dan niet halen van Van Ginkel. “We zijn afhankelijk van Chelsea. Ik weet dat Marco graag wil, maar de geluiden van Chelsea zijn dat daar voorlopig nog geen duidelijkheid over komt.”
Wat betreft de mogelijke komst van nieuwelingen: pas wanneer Adam Maher, Luciano Narsingh of Jetro Willems vertrekt, dan komt PSV weer in actie op de transfermarkt. “Het is rustig rond die spelers. De geruchten rondom die spelers noem ik ‘makelaarspraat’. Bij mij is het concreet als een club zich meldt voor één van deze spelers en dat is op dit moment niet aan de orde”, zo herhaalt Brands, die Luuk de Jong zaterdag zijn handtekening zag zetten onder een nieuw contract tot medio 2020, de woorden die hij eerder ook al eens uitsprak.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.