FC Utrecht wil Braafheid als Letschert inderdaad naar de Serie A gaat

In Utrecht wordt al druk nagedacht hoe er gehandeld moet worden als de club Timo Letschert kwijt raakt aan de Serie A. De verliezend bekerfinalist heeft Edson Braafheid op het oog als opvolger van Letschert, die de overstap lijkt te gaan maken naar Italië. Sassuolo onderhandelt momenteel met Utrecht over een transfer van de verdediger. VI meldde woensdagavond dat de nummer zes van de Serie A miljoenen wil betalen voor Letschert (23). Utrecht kan dat geld goed gebruiken en lijkt het transferbedrag ook niet te gaan investeren in een nieuwe speler. De gewenste vervanger van de stopper loopt al een paar weken rond op het trainingscomplex van de Domstedelingen. De transfervrije Braafheid (33) traint namelijk mee bij de formatie van trainer Erik ten Hag. Volgens het AD staat de linkspoot, wiens contract bij SS Lazio op 1 juli afliep, op het punt om een contract te ondertekenen in Stadion Galgenwaard. Het zou voor de voormalig Oranje-international een terugkeer betekenen bij de club die hem in 2003 liet debuteren in het betaald voetbal. Later speelde de linkspoot voor onder meer FC Twente en Bayern München.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.