Het zal een keer niet… Zlatan beslissend in Community Shield-wedstrijd

Het zal een keer niet zo zijn: Zlatan Ibrahimovic heeft zn eerste prijs bij zijn nieuwe club alweer te pakken… De 94ste FA Community Shield, de Engelse Supercup, is een prooi geworden voor Manchester United. Zlatan werd op Wembley tot matchwinner tegen landskampioen Leicester City: 2-1.  Debuterend United-coach José Mourinho liet Daley Blind in de basis starten. Memphis Depay zat op de tribune. Na een pover eerste half uur zette Jesse Lingard, die in de FA Cup-finale al het winnende doelpunt maakte, United na een goede dribbel op 1-0. Vlak na rust zette Jamie Vardy zijn ploeg in de voor hem kenmerkende stijl op gelijke hoogte. De tot de slotfase vrij anoniem spelende Ibrahimovic bewees zeven minuten voor tijd zijn waarde voor zijn nieuwe club. Met een geplaatste kopbal hielp hij United aan de eerste prijs van het seizoen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.