Goals Havenaar wekken interesse buitenlandse clubs

Schermafbeelding 2014-04-28 om 19.58.13Raakt ADO Den Haag Mike Havenaar nog kwijt voor het seizoen een paar weken onderweg is? Dat zou zomaar kunnen. De boomlange aanvaller begon het seizoen 2016/17 zaterdag uitstekend, door direct tweemaal te scoren in de eerste speelronde tegen Go Ahead Eagles. Havenaar spits had een grote rol in de 3-0 overwinning van ADO Den Haag, maar met zijn goede spel trekt hij ook de aandacht van andere clubs. Omroep West weet dat de 29-jarige Havenaar gevolgd wordt in drie andere competities. Volgens de regionale radio- en televisiezender is er aandacht vanuit de Premier League, de Bundesliga en de Chinese Super League. Om welke clubs het daarbij gaat is niet bekend. ADO Den Haag is zich er echter van bewust dat het bij exorbitanten bedragen geen ‘nee’ zal blijven zeggen tegen een vertrek van Havenaar.

ADO heeft Havenaar nog twee jaar onder contract staan, maar zou reeds een lijstje achter de hand hebben met kandidaat-vervangers. Hij kostte bij binnenkomst niets, omdat hij na een slecht seizoen bij HJK Helsinki in Finland transfervrij was. Eerder kwam Havenaar uit voor Yokohama F-Marinos, Ventforet Kofu, Vitesse en Córdoba.Vorig seizoen scoorde hij ook al zestien keer in het shirt van de Haagse club.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.